ROADTRIP

ANNONSE – Affiliate til nelly

JOGGESETTHER

Hei fra Oslo! ♥ Mine bekymringer angående kjøreturen i går var det bare å legge fra seg, for meg og June hadde en helt fantastisk roadtrip fra Bergen til Oslo. Vi har omtrent ikke pratet sammen i hele sommer, så skravla gikk i ett og timene fløy avgårde. Jeg har forresten fått helt obsession for fjell og natur. De som kjenner meg kommer ikke til å tro at jeg skriver dette, for jeg har hele livet mitt valgt sofa og kos fremfor gåtur og friluftsliv. Nå skal det sies at jeg satt inne i bilen å nøyt naturen, men wow for et vakkert land vi bor i. Å kjøre over Hardangervidda er virkelig HELT magisk!

For all del, det var utrolig hyggelig å kjøre sammen med June – men turens høydepunkt var uten tvil å møte på disse geitene. Altså, DE ER SÅ SØTE!!! Prøvde alt i min makt for at de skulle komme bort slik at jeg fikk klappet de, men til ingen nytte. Polarbrød var visst ikke noe de var interessert i. Neste gang skal jeg ha en pose med gress i bilen, kanskje de kommer bort da? Haha! Åh, dyr er livet ♥♥♥

I kveld er jeg invitert på innflytningsfest til Ingeborg (vår kjære gamle daglige leder på REGN), og Hedda (vår tidligere markedssjef på REGN, som nå har startet sitt eget smykkemerke med broren, sjekk ut DBLK HER! Det er så rått!). Så alt i alt, en fin lørdag i vente. Vi snakkes i morgen!

2 kommentarer

  1. Hva bruker du under settet for at det ikke skal være gjennomsiktig? Du så veldig bra ut i det!

    1. Julia Nyland

      Syns ikke det er gjennomsiktig egentlig! Bruker vanlig undertøy

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.