BILLIG OG BRA

ANNONSE – Affiliate til nelly

MUD MASKHER

Et tips på kvelden! Jeg elsker ansiktsmasker, spesielt de som gir umiddelbar effekt slik som denne. Ingen hokus pokus, selv om man kanskje skulle tro det. Jeg har testet utallige masker som denne opp igjennom årene (#spons), mens denne er både billigst og best. Koster bare litt over 100kr! Den fjerner overflødig olje, fukter og renser huden i dybden. Føler meg SÅ clean etterpå, derfor bruker jeg den stort sett før jeg skal sminke meg. Føler bare den drar ut alle hudormer, uansett hvor ekkelt det høres ut. Det er ingen peal off mask (syns de er så vonde??), så du skylder den bare av med kaldt vann. Åh, jeg elsker å vaske fjeset med kaldt vann. Føler meg så fresh etterpå.

Uansett, nok prat om denne ansiktsmasken. Nå sitter jeg i sengen å venter på kjæresten som holder på å legge barna, og vi skal ha en skikkelig kosekveld sammen ♥ Har hatt to fantastiske uker her i Bergen så langt! Håper alle sover godt, så snakkes vi mer i morgen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.