MINE FERIEPLANER

Hei og god lørdag! ♥ Nå er det straks klart for en liten miniferie. Jeg reiser faktisk svært sjeldent til utlandet på sommeren, nærmere sagt varmere strøk. Det er jo da Norge er på sitt fineste, og jeg har virkelig ingen behov for å komme meg bort. Likevel er det jo gøy å reise litt rundt, og i morgen skal jeg faktisk på camping i Sverige av alle ting. Kan dere se for dere meg på camping? 8) Vi skal på Daftö Resort som er ved Strømstad, og det er altså sammen med typen og kidsene. Min første ferie sammen med barna, noe jeg gleder meg til ♥

Vi har leid en hytte vi skal bo i til onsdag, og jeg tror faktisk det kommer til å bli kjempebra! Rett ved stranden, mange aktiviteter for store og små samt grilling og kos på kvelden. Eneste som mangler nå er myggsprayen, og jeg er all set 😉

Min helg er altså i stor kontrast til vennene mine, som nesten alle er på Palmesus å fester ræven av seg. Får ta det igjen neste år! Hva gjør du i ferien? 😀

2 kommentarer

  1. Hvordan er det å være kjæreste med en som er dobbelt så gammel som deg? Faren min er 19 år eldre enn meg og jeg kunne aldri blitt kjæreste med em som var på alder med faren min og var så gammel at han kunne vært faren min

    1. Julia Nyland

      For min del handler det om kjemi, og da spiller det ingen rolle om han er 2 år eller 19 år eldre. Så lenge man har det godt i forholdet og man er i med de samme verdiene spiller alder ingen rolle. Håper du velger den personen som passer best for deg, så burde du respektere at jeg har gjort det samme for meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.