PÅ VEI TIL PARIS

Reklame – Affiliate nelly

GENSERHER / BUKSEHER / KOFFERTHER

Heiiii og god tirsdag (som egentlig er en mandag!). Her går det unna om dagen. Nå sitter jeg nok en gang på flyplassen, men denne gangen heldigvis på utenlandsloungen til SAS på Gardermoen. Jeg skal til Paris med kjæresten! 31. mai hadde vi vært sammen i ett år, og da er vel Paris en perfekt destinasjon for å feire kjærligheten?

Jeg har faktisk bare vært i Paris én gang, og det var ingen god opplevelse for meg. Det høres kanskje ut som tidenes luksus/bortskjemt/klageproblem, men jeg skal prøve å fortelle likevel. Våren 2015 reiste jeg ekstremt mye, og var såvidt innom leiligheten for å vaske klær før jeg dro til utlandet igjen. Vårens siste utenlandstur var til Paris for jobb i ett døgn, og jeg kom omtrent rett fra Barcelona der jeg hadde vært på en annen samarbeidstur. Jeg var bare så sliten etter tre hektiske måneder. Husker jeg var helt utbrent. Ville bare ligge på hotellrommet så fort jobben var ferdig, og var ikke interessert i å verken se eller oppleve noe av hva Paris hadde å tilby. Husker jeg gråt på vei til flyplassen på vei hjem fordi jeg var så sliten. Haha *crybaby*. Jeg elsker jobben min, men den perioden der var ganske hektisk og jeg var sliten. Nå er jeg derfor klar til å endelig oppleve den fantastiske byen alle snakker så varmt om ♥

GENSERHER / BUKSEHER / KOFFERTHER

Vi border om cirka 15 minutter, så nå skal jeg spise opp brødskiva mi og kaste i meg siste slurken av hvitvinen. Vi snakkes fra Frankrike!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.