EKSKLUSIV RABATTKODE, -20% PÅ HELE NELLY

ANNONSE – Affiliate nelly

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER

Heiiii og god morgen babes! ♥ Æææ i går fikk jeg en gladnyhet av kontaktpersonen min hos Nelly. Jeg får dele ut -20% på hele siden sett bort fra black list. Nå som sommeren nærmer seg (ja den gjør det, selvom det bare er åtte grader ute…) så vet jeg at flere ønsker å fornye garderoben med litt sommerklær. Inkludert meg selv! Bruk koden JULIA20 i kassen. Happy shopping!

🌟 SHOP HER 🌟

6 kommentarer

 1. Gjelder koden kun NLYtrend?

  1. Julia Nyland

   Nei fikk beskjed om alle NLYbrands + endel andre merker:)!

 2. Magnus Brekstad

  Hei:) Jeg får ikke til å bruke koden på noe som helst. Noen flere som har problemer?

  1. Julia Nyland

   Så rart, den funker hos meg! Har du fremdeles problemet? 🙁

 3. Hei! Tenkte jeg skulle shoppe litt nå, men jeg får heller ikke brukt rabattkoden i kassen.. eller har den kanskje gått ut? Dette er jo noen dager siden så jeg :-/ <3

  1. Julia Nyland

   Ååå den gikk ut på søndag! 🙁 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.