SKAPER KLÆR FOLK?

ANNONSE – Affiliate nelly

JAKKE – DEADWOOD HER / BLUSE – NELLY HER / BUKSE – DR.DENIM HER / SKO – NAKD HER

Må bare gi en liten shoutout til disse skoene! Bruker de nærmest hver eneste dag. Går mye i heels for tiden. Rart hvordan stilen min forandrer seg fra år til år. Har vært igjennom det meste. Alt fra klassisk, typ basic BI-stil med ralph lauren, til litt hipster der alt var oversized, til rocka med store skinnjakker og nå mer…meg? Vi får se. Det er gøy å leke litt med klær! Jeg har ikke én stil, og kan gå fra ekstremt harry til super fashion over natten. Liker jeg å tro selv, iallfall 😉 Jeg tar det litt på dagsformen. For guds skyld, det er bare klær. Hvem bryr seg, sånn egentlig? Eller rettere sagt; orker du å bruke energi på de som har noe å utsette på hva du har på deg?

2 kommentarer

 1. Anders Lundis

  Så fräscht och snyggt med den topen till din alltid lika snygga skinn ensamble. Kul att se snygga skor till också.
  Ha en härlig vecka och lycka till i ditt nya förhållande.
  Kram från Sverige

  1. Julia Nyland

   God helg! klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.