SANNHETEN SKAL FRAM

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

BIKINIOVERDEL HER / UNDERDEL HER

I dag sa kjæresten min til meg at han syns hatten min var stygg.. Jeg kjøpte den da vi var i Spania i august, og gikk med den seriøst hver dag den uken. Nå som vi har vært sammen litt lengre tør han tydeligvis å si hva han mener! Han syns forøvrig også at den hvite strandkjolen min heller ikke var særlig flatterende. Haha….. 🙁 Her kommer det fram litt etter litt, og stemningen på turen blir bare dårligere og dårligere. NEIDA! Vi koser oss SÅ mye ♥

Det har ikke vært spesielt varmt her enda, så dette er faktisk første dagen vi skal sole oss. Ellers har vi slappet av (litt for mye), spise mye god mat, drukket rødvin, slappet av enda mer og spist eeeeenda mer. Et sånt liv jeg er ment til å leve 😉 Hehehe!

Vi snakkes mer senere, nå skal denne likbleke kroppen forhåpentligvis få litt glød på stranden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.