DEN SYKESTE HELGEN SÅ LANGT I 2019

REKLAME for Vestlia Resords på Geilo
Fotograf: Sigve Ferstad

Hvor skal jeg starte? Fra søndag til mandag var det duket for årets kick off med United Influencers på Vestlia Resort på Geilo. Mer om det senere i innlegget! Jeg, June og Glenn bestemte oss for å reise til Geilo en dag før, altså på lørdagen. Planen var i utgangspunktet å slappe av på Vestlia Resort, dra på spaet, gå en tur – generelt slappe av og utnytte fasilitetene til hotellet før det brakte løs med kick off dagen etter. Vel, det som faktisk skjedde var at jeg fikk melding av Tom (markedsdirektør for Vestlia Resort) om at det var oppmøte klokken 15.00 i resepsjonen for å dra på after ski. Ingen av oss har takket nei til en fest før, så sekundet vi parkerte bilen løp vi til hvert vårt hotellrom for å skifte til skiklær. Må jo se ut som om vi hadde vært i bakken vi også 😉 Kort fortalt, after ski ble til middag og enda mer vin, før vi fortsatte festen til langt på natt. FOR en pangstart på oppholdet. Da vi våknet på søndag var iallfall jeg megasliten, men da var det tid for opplegget vi egentlig kom til Geilo for – nemlig Kick off med United Influencers ♥

Dagen startet med foredrag. Først fra de som jobbet i UI for litt faglig påfyll, deretter et litt mer motivasjonsrettet foredrag som handlet om selvbilde og hvorfor man handler som man gjør i hverdagen. Veldig lærerikt!

Etter foredragene var det bare å hive seg rundt for å ha 5-kamp utenfor hotellet. Personlig var jeg alt for sliten etter kvelden før, så jeg satt meg i restauranten for å spise litt mellom slagene. Det angrer jeg bittert på, for se så gøy det ser ut! Å ikke minst – for en god stemning ♥

Da kvelden kom var det duket for UI Awards og middag. De delte ut priser til influencerne som hadde utmerket seg i løpet av året, og det var SÅ mange fortjente vinnere. Jeg satt bare å klappet, heiet og ble supertmotivert av alle flinke kolleger som fikk sin pris – og tenkte at «neste år er det min tur!». Men, da Desenio skulle dele ut sin pris fikk jeg helt sjokk. Plutselig sto navnet mitt på skjermen, «celebrate good times, come on» sangen spilte for fullt og gullkonfetti datt fra taket. Jeg bare… HÆ?!?!? Meg???? Vant jeg min første pris etter alle årene som blogger? Altså, jeg var helt i sjokk som sikkert mange fikk med seg på storyen min. Haha! ÅH, jeg er så takknemlig, rørt, ydmyk og ikke minst MOTIVERT for tiden videre. Jeg har kanskje blogget i 12 år, men denne reisen har faen meg såvidt begynt!!

Etter middagen var det klart for partyyyyy – og det er kanskje den gøyeste festen jeg har vært på. Iallfall på veldig, veldig lenge! Til slutt måtte jeg løpe på rommet for å ta på meg uggs, for det var rett og slett umulig å danse så mye med heels. Vi danset bokstavelig talt natten lang, før det var nach på suiten til meg, June og Glenn til seksdraget på morgenkvisten. Alt i alt – en perfekt helg og ikke minst tidenes kick off utført av United Influencers. Dette har vært det beste kick offet så langt!

TUSEN TAKK til Vestlia Resort for den mest fantastiske helgen i verden, og ikke minst takk til United Influencers som lar meg være endel av noe som er mye større enn meg selv. Fy søren, jeg er så takknemlig og ydmyk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.