PODCASTEN ER LIVE

Du kan høre podcasten på iTunes HER, og Spotify HER ♥

Wææææ, dette er så spennende! Det er med delte følelser vi nå slipper første episode av podcasten vår «GJENGEN». Den første episoden er en litt sånn bli-kjent episode, og helt ærlig syns jeg det er ganske kjedelig å høre på oss forklare livene våre. Det er jo fordi jeg vet alt fra før, hahah! Episode nummer to (som kommer på onsdag) kommer derimot til å bli ENDA bedre da vi virkelig tar et dykk i temaer som engasjerer oss. Jeg håper likevel dere har lyst til å høre vår første episode, og si hva dere syns. Tilbakemeldinger er SÅ viktig, og noe vi setter enormt stor pris på.

Akkurat nå sitter jeg med nervene i høyspenn og er veldig nervøs for responsen. Krysser fingrene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.