UTE AV MEG SELV

ANNONSE – Affiliatelinker og invitert på middag

Hey babes! Jeg må bare spørre, er det normalt å føle seg helt ute av seg selv når man har mensen? Det er kanskje ikke det mest delikate tema å blogge om, men dere bruker jo å ha svaret på alt. Jeg er utrolig slapp og føler meg generelt bare grusom. Som om verken hode eller kropp henger på greip. I dag skal vi jo også spille inn vår første podcast, og jeg er redd for at jeg bare kommer til å stirre løst ut i luften uten å ha noe å melde inn i mikrofonen.

OVERDELHER / BUKSEHER

Ellers inviterte Nelly.com meg på middag i går kveld, og det var så koselig å se igjen gjengen ♥ Jeg har jo reist mye med Nelly tidligere, og de som jobber der har blitt venninner jeg alltid gleder meg til å se igjen. Vi spiste på BA3, og maten var veldig god! Likte også lokalet, så dit drar jeg nok tilbake.

Ellers, er det noe dere vil lese mer om her inne? Føler det er veldig me, myself and I om dagen.

11 kommentarer

 1. Anders Lundis

  Tack för dagens vackra!! Vilken underbar top!!

  1. Julia Nyland

   Takk søten <3

 2. Hyggelig med event (og anbefaling av restaurant!)

  Hvordan er den tightsen i størrelsen forresten? Er rundt 160 cm, og leter etter den perfekte skinntightsen som ikke er for lang, og helst høy i livet!

  1. Julia Nyland

   Ofc! <3 Den er helt perfekt spør du meg, haha! Min absolutte favoritt, og perfekt i livet 😀 Om du syns tightsen er for lang så bare ta en saks å klipp rett av, det gjør jeg med ALLE mine bukser omtrent 🙂

 3. Hva har du på leppene her? 😀 Og foundation og farge?

 4. Hva har du på leppene her? 😀 Og foundation og farge? <3

 5. Wow, den toppen kledde du skikkelig! Du har så bra klesstil, Julia 🙂

  1. Julia Nyland

   Tusen takk Linn!! <3

 6. Hei! Hvordan er tightsen i passformen? Er så redd for slike bukser da jeg føler man lett kan få cameltoe i dem?? haha

  1. Julia Nyland

   Den er helt perfekt, haha! Og normal i størrelsen 😀 Skjønner SÅ godt hva du mener med cameltoe, har hatt et par av de tightsene… Men har aldri hatt det «problemet» med denne <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.