RABATTKODE, 20% PÅ ABSOLUTT HELE NELLY.COM

God søndag babes! Jeg har for første gang på lenge hatt en etterlengtet, rolig og alkoholfri helg. Nå sitter jeg nede i stuen med koseteppe, varmt vann med sitron og fyr i peisen. For en klisje ♥ Tenkte å klikke hjem en ny nellypakke, for i dag har de nemlig -20% på HELE nettsiden om du bruker rabattkoden «FREELOVE20» HER!

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER

13. HER / 14. HER / 15. HER / 16. HER / 17. HER / 18. HER

Her er mine favoritter 😀 Husk koden «freelove20«, (link her) hvis ikke får du ikke rabatt!

Jeg vet enda ikke hva som skjer denne søndagen, men den blir nok god uansett 😉

2 kommentarer

  1. Rabattkoden funker ikke :((

    1. Julia Nyland

      Har du prøvd igjen? Den funker hos meg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.