DETTE VIL JEG GJØRE I 2019

1. REISE. Jeg har mer eller mindre alltid en reise å se frem til. Vel, det var tidligere. I år er faktisk ikke en eneste tur booket, eller for den sags skyld tenkt på. Det er kanskje derfor jeg er så…. daff om dagen? (Sier man forresten «daff» enda, eller er det noe man sluttet med i 10. klasse?). Før sommeren juni 2018 rakk jeg liksom å reise til Dubai, Reykjavik, København, New York og Cannes… Nå har jeg ikke kommet meg hjem til Oslo engang, ahhhhhhhhh. Her må forandring skje!

2. Bli flinkere til å gjøre det jeg vil. Noe jeg egentlig er ganske god på i utgangspunktet, men det er alltid forbedringspotensiale! Ofte gjør man ting basert på dårlig samvittighet eller fordi man tenker at det forventes av en. Noe som kan være slitsomt i lengden.

3. Trene masse! Jeg har meldt meg inn på Sats Elixia igjen, og har allerede fått inn noen økter den siste uken. Hvor ekstremt bra de treningene var kan diskuteres. MEN, det er som jeg sa for et par dager siden; litt er bedre enn ingenting:)

4. Lage enda mer mat! Jeg elsker å lage mat, og per dags dato er det min aller kjæreste hobby. Noe som forsåvidt forteller meg at jeg trenger nye hobbyer… Uansett. Jeg vil teste ut nye oppskrifter og samle mine kjære til koselige middager eller brunsjer ♥ Tips til noe skikkelig digg jeg kan teste ut?

5. Bli flinkere til å tenke positivt. Jeg har alltid vært positiviteten sjæl, men det siste halvåret har jeg blitt så utrolig negativ? Ikke utad, men at jeg tenker negativt og ser alltid for meg det verste utfallet. Noe som begrenser meg veldig! Jeg tror virkelig på law of attraction, så dette kan ikke fortsette. Jeg må jobbe aktivt fremover til et lettere og mer positivt sinn.

6. Bli en bedre kjæreste og venn. Nå har jeg vært ekstremt mye i Bergen siden sommeren, og merker at jeg savner Oslo og vennene mine noe helt ekstremt. Jeg får vondt langt inn i hjerterota av at jeg ikke kan være med alle, hele tiden. Det er ikke lett å balansere forhold i Bergen og vennskap i Oslo. Men, sånn er situasjonen og jeg må bli flinkere til å være en bra kjæreste når jeg er i Bergen, og sette av mye kvalitetstid med vennene når jeg er i Oslo. En fin balanse jeg enda er på jakt etter:)

7. Kan jeg si reise, igjen? Merker både motivasjon og kreativiteten er like mørkt som været om dagen. Her ser dere igjen hvor negativ jeg har blitt?!?! Skjerpings, haha. Har lest at første skritt til å snu noe er å skrive det ned, så nå kan det bare gå en vei ↑

8. Vokse ut håret mitt. Jeg har blitt helt obsessed av håret mitt den siste uken. Det er såvidt jeg tør å dusje det fordi jeg er redd for at det skal bli slitt. Nå har jeg ganske langt og tykt hår fra før, men nå har jeg fått for meg at det MÅ bli minst 10cm lengre. Det skulle helst skjedd i går. Tips til raskere hårvekst og å ta vare på eksisterende hår?!

9. Finne noe å engasjere meg over. En hobby, veldedighetsarbeid, jobb – hva som helst.

10. Være snillere mot meg selv og ikke få unødvendig dårlig samvittighet.

Hva vil du gjøre i 2019? ♥

2 kommentarer

  1. Jeg vil spise sunt, ha god treningsrutine, og eie ekstremt færre plagg! Ble veldig inspirert av dokumentaren «The Minimalists» i fjor, men har liksom ikke gjort så mye med det enda. Den anbefaler jeg å se! 😀 Ha en god dag <3 Du er fantastisk forresten, og det er lov å ha negative episoder, for da får man nok av seg selv til slutt og vips blir ting lysere, haha, funker i hvert fall for meg.

    1. Julia Nyland

      Høres ut som deilige mål for 2019 😀 Selv trenger jeg absolutt ikke alle tingene jeg har selv heller, så det blir nok en real opprydning! Takk for fine ord Iris, det setter jeg stor pris på. Stor klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.