MELLOM HVERT GJESP

ANNONSE – Affiliatelinker

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER (tilbake på lager!) / UGGSHER

Hva skal man si om julestria.. Jeg er enda et barn som bare observerer mamma stresse rundt for å handle inn alt, mens jeg omtrent bare ligger på sofaen å gjesper midt mellom alle episodene av real housewives. Her kommer man til dekket bord på alle mulige måter. Og herregud så trøtt man blir av å bare slappe av?! Uansett, veldig deilig. Noe annet kan jeg ikke si! Dessuten er det bare å nyte den slappe tilværelsen mens den varer, for i morgen av så smeller det. Bokstavelig talt. Da er programmet stappfullt helt til jeg reiser igjen, så jeg skal nyte hvert gjesp, hver episode og hvert liggesår jeg får frem til i morgen.

Nå skal jeg opp til pappa å spise grøt. Til middag? Personlig syns jeg ikke grøt er middagsmat i det hele tatt, men man må jo bare takke pent for invitasjonen. Vi snakkes senere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.