BACK ON TRACK + 70% PÅ NAKD

ANNONSE – Affiliatelinker nakd

LATEST NEWS ♥

(Linker: grå knit · hvit genser · leogenser · svart bomber · leojakke · beige bluse)

Hei dere! Hows life? ♥ I går gikk store deler av dagen til å sove. Har vært småsjuk en ukes tid nå, og i går føltes det endelig ut som jeg fikk tatt knekken på siste rest. Våknet i dag pigg og fresh (etter en dusj vel og merke), og nå er jeg klar for å endelig utforske hva Molde by har å tilby denne julen 😉 Er vel ikke mye forandringer siden sist, men alltid like koselig å komme hjem!

Ellers har NAKD startet julesalget sitt, og har opptil -70% avslag på flere tusen varer! Av erfaring har NAKD blitt utroooolig populært hos oss norske babes den siste tiden, så de beste varene går fort – her gjelder det å kjappe seg. Under har jeg samlet mine favoritter, samt link til hele salget. De har forresten gratis frakt, og det er heller ingen toll:-)

HELE SALGET FINNER DU HER ♥

Koden «NYLAND15» gir også 15% rabatt på alle ordinære varer!

Nå skal jeg stelle i stand til en koselig brunsj før jeg får besøk. Deilig å være i god form igjen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.