OLD LADY GANG

Hahah, herregud så sliten jeg ser ut. Merker at denne kroppen ikke er vandt med så mye fysisk aktivitet. Merker det både under bena, i knærne, for ikke å snakke om ryggen. Mind of a 25 year old with a body of an old lady:))) Butikkjobbing er jo utrolig gøy, spesielt når det er oppstart! Nå har jeg vært i sjappa hver dag siden forrige lørdag, det er lange dager men sånn er det alltid i starten. I morgen er det helt fri, og i kveld skal vi feire både «første åpningsuke» pluss halvtårsdag med kjæresten. Det blir kreps, krabbe, reker og vin på menyen. En heeelt perfekt date-kveld i mine øyne. Jeg har forresten en kul rabattkode til dere, deler i neste innlegg ♥

Ville bare titte innom å si hei, så snakkes vi mer senere i dag 😀

2 kommentarer

  1. Hvor er klærne fra? 🙂

    1. Julia Nyland

      Genser fra Ralph Lauren og buksen fra Calvin Klein <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.