PASSION FOR RYDDING

ANNONSE – Affiliatelinker

Hei og GOD mandag ♥ Jeg startet dagen med å titte ned i badeskuffen, der det så ut som en bombe fra Russland hadde blitt sluppet. Min første tanke var at dette må jeg få orden på ila dagen. Da fikk jeg en følelse av glede. Som om jeg hadde et lite prosjekt i bryne meg på denne mandagen. To sekunder senere klødde jeg meg selv i hodet, og tenkte at jeg virkelig må revurdere hobbyene mine. Rettere sagt skaffe meg noen.. Jeg har en sånn rar passion for å rydde, og syns det er utrolig tilfredsstillende. Å ha orden i sakene, liksom. Ikke en negativ egenskap, men det ser jo ganske stusselig ut når en 25-åring sitter på badegulvet å rydder i skuffer og syns det er verdens gøyeste ting å gjøre.

KÅPE – lignende HER / SKINNBUKSEHER / BOOTSHER / HATTHER

Ellers har jeg en skikkelig innedag her i Bergen. Har sånne kjipe «kontorting» å fikse. Hater når det står på, men følelsen etterpå er nesten som en orgasme. No kidding. Skal prøve å få tatt meg en joggetur i kveld også – men vi vet vel alle at det ikke kommer til å skje..

Uansett en deilig og rolig start på uken! Tror den kommer til å bli dødsbra med mye på agendaen, akkurat slik jeg liker det. Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi litt senere ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.