NI KJOLEFAVORITTER

ANNONSE – Affiliatelinker

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Så fort oktober bikker mot november er det som om paljetter fester seg på øynene mine, og alt jeg ser er glitterkjoler i alle fasonger og varianter. Jeg er en person som drikker julebrus fra dagen den kommer i butikken, og mener at jul er en årstid og ikke en høytid.

Nelly har alltid de fineste jule og nyttårskjolene. Enkelt og greit. I år, som i fjor, og årene før der igjen er nettbutikken stappet av nyheter som passer enhver smak. Over har dere mine ni favoritter. Har faktisk klikket hjem syv av de allerede, HEHE. Man skal ikke bare pynte seg til julaften. Man har alle festene i forkant, romjulen, julebord, nyttårsaften – listen fortsetter. Det er liksom ikke innafor å kle seg i paljetter midt i august, så det gjelder å benytte muligheten mens man kan. Det skal iallfall jeg 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.