FOODGASM

Åh, er dere klar for å sikle? Jeg klarte nesten ikke å redigere disse bildene uten å dø av sult. På mandag startet vi uken på perfekt vis. Jeg, Andrea og Andreas dro på Sumo Solli Plass. De som har lest bloggen min en stund vet jeg var stamgjest på Sumo Bergen back in the days. Det er så morsomt, for eieren kjenner meg faktisk igjen fra mange år siden og sa «du var jo her hele tiden». Haha! Nok babling, er dere klar for et realt og nydelig bildedryss? 😉

Sumo har fått ny meny, og vi testet litt forskjellig. Både gamle favoritter som Ebi Ringo og Kamo Ishigo og nyhetene Bao Buns og Dirty Maki. Altså, jeg DØR. Det er så digg!! Det var ikke kjempelurt å skrive dette innlegget før middag merket jeg. Nå spørs det om det blir take-away sushi fra Sumo Bergen i stedet for den kjipe grønnsaksuppen jeg egentlig hadde planer om å spise..

Publisert i Mat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.