DET BLIR ALDRI NOK LAG?

ANNONSE – Affiliatelinker

SUNNIESHER / CARDIGANHER / GENSERHER / VESKEHER / JEANSHER / SNEAKERSHER

Kunne gjerne slengt på meg en ekstra jakke i tillegg.. Jeg tror helt ærlig det ikke finnes en større frysepinn enn meg. Hver gang jeg får spørsmålet om jeg heller vil være for varm for kald er svaret enkelt. Okei, jeg får kanskje ikke akkurat det spørsmålet for ofte – men dere skjønner tegninga.

Hele antrekket er egentlig nytt, og de største favorittene er åpenbart cardiganen og genseren fra American Vintage. Har elsket plaggene deres i flere år, og de er seriøst BEST på strikkagensere og cardigans! Føler ofte at slike plagg nupper med en gang, men min erfaring med merke er at det holder seg superfint veldig lenge 😀 Ellers må jeg gi en liten shoutout til sneakersene. Lenge siden jeg har hatt så digge hverdagssko. Det beste av alt er at jeg slapp å få gnagsår mens jeg gikk de inn, noe jeg omtrent får av å gå med nye sokker.. Uansett, de koster bare 349,-. Et skikkelig kupp.

Nok babling fra meg, nå skal jeg gå en kveldstur før det blir tidlig i seng. Snakkes i morgen ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.