DETTE GJØR MEG FLAU

Reklame – Link til egen nettbutikk og nelly.com

TEE «UNG SPILLER»HER / BUKSERHER / SNEAKERSHER

*Sitter i klein posisjon i prøverommet, en kunde kommer inn*

Uansett hvor lenge jeg har blogget kommer jeg aldri over den kleinhets-kneika der jeg blir fysisk uvel hver gang jeg blir bustet i å ta bilder av meg selv. Åååhåhåå det er så flaut 🙁 Det er noe annet når andre tar bilder av meg, men når man liksom tar typ selfies.. Det er bare så flaut om noen ser det, hahah!

Herregud tenk da folkens. Nå er jeg på min aller siste tur til Bergen. Står mine aller siste dager på gulvet på REGN. Fremover blir det kun jobbing «back-office», noe som både skal bli veldig deilig – men samtidig litt…trist? To år som føles ut som evigheter er plutselig snart over. Det har skjedd så mye. Herregud, så lite jeg visste da vi åpnet i 2016. Det samme kommer jeg sikkert til å tenke om to år igjen forsåvidt. Man prøver, feiler, lærer og prøver på nytt. Sånn fortsetter det vel til man dør, eller?

Nå må jeg runde av dette halvveis-innlegget. Skal nemlig på mingle-party. Haha! Tar med kamera, så forteller mer i morgen (om jeg husker å ta bilder). Ha en fin kveld ♥

2 kommentarer

  1. Kan du åpne snappen din

    1. Julia Nyland

      Har den lukket nå, men du kan sende Mail til julianyland@hotmail.com om du lurer på noe <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.