NEW YORK NEXT!

JAKKEHER / JOGGIS  – HER / SKOHER / KOFFERTHER / PASSHOLDERHER

HELLOOOO! 😀 Syns det er helt ubegripelig at meg og Ingeborg plutselig sitter i København, og skal straks reise videre til New York. De siste månedene har vært så hektiske, at jeg har helt glemt å glede meg til turen. Haha! Plutselig skulle vi dra, liksom. Nå sitter vi på SAS Loungen, har nettopp spist frokost og skålt med et glass prosecco. Er jo trossalt ferie. Jeg og Ingeborg flyr sammen, men i New York venter det en hel jentegjeng på oss som er klar for tidenes helg. Oppdaterer med når vi er fremme! ♥ I mellomtiden er jeg aktiv på storyes, både på insta og snap.

4 kommentarer

  1. Kos deg masse i verdens beste by! 🙂
    Det gĂ„r forresten direkte fly fra Bergen til nyc en gang i uken. Et lite tips sĂ„ du unngĂ„r mellomlandinger neste gang. 🙂

    1. Det visste jeg faktisk ikke :O Tusen takk for tips uansett! <3

  2. SÄ kult! Du mÄ sjekke ut en pizzarestaurant som heter Keste=) Beste pizzaen i new york!

    1. ÅÄÄÄh kunne Þnske jeg sÄ denne kommentaren fÞr!! Takk for tips uansett <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.