FREM OG TILBAKE

REKLAME – Affiliatelinker

TEEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

Hei fraaaaa….. flyplassen! Det er mye fram og tilbake om dagen, føles nesten som om jeg bor på en eller annen flyplass. Haha! Nå er jeg på vei til Oslo, skal på et par visninger av leiligheter + filme vår første vlog til meg og Junes nye YouTube-kanal 😀 Dere kan fremdeles stille spørsmål til oss, som vi svarer på i morgen! Er btw skikkelig spent på hvordan leilighetene er. Håper virkelig vi finner noe som passer denne runden, for det er så kjipt å være «hjemløs» fra 1.mai. Er ekstremt lei av å bo i koffert nå, og det jeg ser mest frem til med å flytte til Oslo er å endelig lande litt.

TEEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

Noen snapshots av dagens antrekk. Fikk Nellypakken jeg bestilte i dag, og det er seriøst sååå mye fint i den! Prøver å vise dere alt før jeg reiser til New York på torsdag, hvis ikke blir det massevis av antrekksbilder der nede 😉 Eller der borte?

Nå boarder flyet mitt straks, så jeg skal ta meg en tur på toan før jeg fyker avgårde til Oslo. VI SEES NÅR DET LIR PÅ!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.