MINE SISTE DAGER

REKLAME – Affiliatelinker

DRESSJAKKEHER / DRESSBUKSEHER (nå på -50%)

Tre snapshots fra min morgen! Prøver å bli flinkere til å tenke at ting er «bra nok». Som å bare dele tre mobilbilder på bloggen. Trenger ikke alltid være staget med speilrefleks og full rulle. Dette er jo min hverdag, og det er jo akkurat den jeg vil dele med dere ♥

I dag jobber jeg på REGN! Kan ikke huske sist jeg jobbet en lørdag i sjappa. Lørdager spesielt er ekstra gøy, folk er glad fordi det er helg og det er gøy å stå på gulvet. Nå er det jo faktisk ikke lenge igjen til jeg skal slutte å jobbe i den fysiske butikken. Ikke for å bli en «stille partner», men for å jobbe mer back office. Så nå nyter jeg bare min siste tid her. Det har vært to ekstremt gøye år som er på vei til å gå mot en slutt, og jeg tenkte å skrive et mer reflekterende innlegg om det senere ♥

7 kommentarer

 1. Hei hei.
  Hvor kommer jeg hvis jeg trykker på linkene dine?
  Tror du må fortelle det.
  God helg.

  1. Julia Nyland

   Nelly.com 🙂

 2. Kult antrekk!

  1. Julia Nyland

   Tusen takk! <3

 3. Hvordan var størrelsen på jakka og buksa? Er jakken veldig lang ? 🙂

  1. Julia Nyland

   De er normale! Jakken er lang ja, kan også brukes som kjole om du knepper den igjen 😀 Klem!

 4. Julia Nyland

  Den er cropped i bena ja! Jeg har str S i min men syns ikke den ble for kort, men jeg er jo 168!<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.