HVORDAN JEG FÅR GLØDENDE HUD

REKLAME – I samarbeid med BodyBoom

Hello ladies! ♥ Ah, jeg blir seriøst litt smådeprimert her jeg sitter å ser igjennom bildene fra Dubai. På terrassen min ligger det nysnø fra natten, og det føles mer som om vi er midt i desember enn i starten av april. Når skal sommeren egentlig komme?! Jeg sitter å drømmer meg bort til brunfargen jeg hadde i Dubai, helt til jeg kommer på at jeg faktisk er ganske tan enda. Haha! Fargen min har faktisk aldri holdt så godt som denne gangen, og det er ikke uten grunn. Heller har den ei vært så dyp.

Jeg trenger kanskje ikke fortelle dere viktigheten av å bruke en god skrubb, både til kropp og ansikt. Det samler seg mye dritt (med mangel på et bedre ord) på overflaten, og det er viktig å få det bort av mange grunner. I fjeset forebygger det for eksempel både urenheter, rynker og gjør at sminken holder bedre. På kroppen for bedre blodsirkulasjon, glød, pluss at den gjør at brunfargen sitter en million ganger bedre. Både om det er av solen eller selvbruning!

Den siste tiden har jeg brukt kaffeskrubben fra BodyBoom. Den er heeelt amazing! Bare se på gløden i huden min fra Dubai, pluss hvor fin både fargen og huden min er nå. På grunn av en spesielt utviklet formula sørger BodyBoom for helt perfekt myk og glatt hud, og skrubber bort alle døde hudceller både fra kropp og fjes. Samt reduserer cellulitter og strekkmerker! Den unike kornstrukturen blandet med Himalayasalt, brunt sukker og sjokolade gjør den mer effektiv enn andre standard skrubber som man ellers finner.

Hvorfor kaffeskrubb fra BodyBoom, og ikke lage den selv? Hjemmelaget skrubb med kaffegrut mister koffeinen, men i BodyBoom er det tilsatt ekstra koffein for økt blodsirkulasjon både til kropp og fjes. I BodyBoom finner du både skrubb, koffein og mykgjørende oljer.

How to? Skyll fjeset, eller hopp i dusjen. Når huden er fuktig er du klar! 1. Ta ut ønsket mengde og begynn å skrubb huden med sirkulerende bevegelser. 2. La de unike ingrediensene jobbe i 2-5 minutter. Kjenner du en tinglende følelse så er dette bra, det betyr at koffeinen jobber for å øke blodsirkulasjonen 😀 Dette er absolutt ikke ubehagelig, men mer at du kjenner huden jobbe. 3. Skyll grundig av.

BodyBoom har flere forskjellige dufter. Alle lukter helt amazing, men mine favoritter er kanskje mango eller coconut. Klarer ikke bestemme meg, hehe!

Du finner facebooksiden deres HER, og instagramen deres HER!

GIVEAWAY!

Hele 10 heldige vinnere får 2 store BodyBoom (200g) + 2 travel packs (30g).

Legg igjen en kommentar for å være med i trekningen! ♥

35 kommentarer

 1. Fyy så fint det siste bilde av deg var!! Du er alltid fin men der hadde du virkelig stjerner i øynene! Not just sayin to win this comp, cuz you shine giirl!! btw fortsett å blogge om hverdagsting, selvom det virker kjedelig, er gøy å se hverdag ❤️

 2. Hei.
  Vil gjerne prøve BodyBoom.
  Fin dag til deg. 🙂

 3. Synes du er så flott for tiden, du skinner! Alltid morsomt å teste nye produkter

 4. Åå det vil jeg prøve!!

 5. Skulle gjerne likt å prøvd noe for å bli brunere/bevare brunfargen når og hvis den først kommer! Haha. vil gjerne ha en så fin glød som deg 🙂 klem

 6. Jeg vil gjerne prøve ‍♀️

 7. Anna-Elisabeth

  Du er nydelig, vil så gjerne prøve❤️

 8. Dette vil jeg absolutt prøve!!

 9. Wiiii vil vinne

 10. Det er noe jeg absolutt har lyst til prøve!

 11. ☝️

 12. Ja takk

 13. Jeg vil gjerne prøve!<3

 14. Prøver gjerne!

 15. Jeg vil gjerne prøve 🙂

 16. Jeg vil gjerne prøve ☺☺

 17. Selma Flattum

  Ååh! Dette har jeg såå lyst til å prøve!

 18. Ååh! Dette har jeg såå lyst til å prøve!

 19. Jeg vil prøve!! <3

 20. Har blitt bitt av selvbrunings-basillen da jeg føler det tar meg en evighet å få farge i solarium og sliter med å få jevn farge av naturlig sollys – bigtime sucky situation for ei som ikke liker seg selv i en blek kropp. Hadde vært deilig å prøve dette før/til sommeren kommer slik at det kanskje er håp for meg og mine hvite klær også, haha! <3

 21. Passer perfekt for meg som leter etter en ny (favoritt-)skrubb!

 22. Hadde vært perfekt å få prøvd nå når solen har begynt å titte fram igjen etter en alt for lang vinter! 😀

 23. Hanna sandsdalen

  Veldig gjerne♥️

 24. Jaaa jeg vil prøve ❤️

 25. Åhh hadde gjerne prøvd dette! ❤️

 26. Det hadde vært så gøy å vinne Hadde vært supert med en god skrubb før ferie i sommer.

 27. Den så helt amazing ut, og kunne gjerne tenke meg en ordentlig god skrubb! Føler huden min trenger det etter en lang og kald vinter!

 28. Jeg vil gjerne prøve! Sliter med dårlig hud etter en laaaaang vinter føler meg ufresh, kjedelig følelse. Jeg er klar for å kickstarte våren og bedre humøret! Ha en fin helg 🙂

 29. Åh, kunne gjerne tenkt meg en liten boost nå før sommern! 🙂

 30. Åh, jeg kunne gjerne tenkt meg en liten boost før sommern! 🙂

 31. Ææ, jeg vil vinne! Må jo være perfekt nå før sommeren

 32. Yes please❤️

 33. Jeg vil gjerne prøve den med coconut <3 Høres helt himmelsk ut 🙂

 34. jaaaa takk!!! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.