TOUCHDOWN TRONDHEIM

REKLAME – Affiliatelinker

SKINNJAKKEHER / SKINNBUKSEHER / VESKEHER / BAGHER / KOFFERTHER

Jeg er iiiii…. Trondheim! Kanskje ikke overraskende da jeg har delt det både på snap og instagram.. Hahah! Akkurat nå ligger jeg i hotellsengen sammen med Linn. Nesten alle i «Moldebitches» er i byen denne helgen, og i går dro jeg rett fra flyplassen for å møte hele gjengen for drinks. Det er så hyggelig at vi får til turer som dette, og at alle tar seg tiden til å fly inn ♥ Vi er over ti stykker her denne helgen, noe som betyyyyr…. partyhelg!

Kan vi bare ta ett minutt å prate om denne skinnjakken?! Jeg fikk den i den nye Nellypakken jeg bestilte, og jeg ELSKER DEN!!!! Det er lenge siden jeg har blitt forelsket i et plagg på denne måten, og det må jo være bedre enn å være forelsket på ekte? Hahha! Husk at Nelly fremdeles har -20% på hele nettbutikken, finn tilbudet her 😀

4 kommentarer

 1. Omg, får ordentlige Natsaha Romanova-vibes av den outfiten! God helg i Trondheim:)

  1. Julia Nyland

   Åh, det var litt gøy å høre! Hun er jo ganske digg, haha 😀 Tusen takk <3

 2. kristina

  hvor er skoene fra? 😀

  1. Julia Nyland

   De er fra Tiger of Sweden <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.