MIN NYE SAMBOER

REKLAME – Affiliatelinker

KARENS KJOLEHER / MIN JUMPSUITHER (nå til -60%!)

Husk at Nelly.com har -20% på hele siden i dag ♥

Flere har spurt etter min nye samboer, and heeere she is! Som jeg såvidt nevnte i innlegget under, så var planen egentlig å flytte i leilighet alene i Oslo. Jeg har alltid bodd alene (med unntak av noen mislykkede kjæresteforhold, alt man finner på når man er ung 😉 ). Det kommer til å bli rart å flytte sammen med en venninne. Klart jeg er spent, men heldigvis ikke nervøs. Begge to er easy going damer som ikke er spesielt vanskelig å ha med å gjøre. Pluss at begge to er like tilbakestående. Beklager, jeg vet at det ikke er et skjellsord, men det er ingen bedre måte å forklare oss på. Kanskje litt sosialt utfordret også? Iallfall når vi er sammen, og spesielt etter et par glass vin. Fysj for en ironisk og irriterende humor for de rundt oss. Hahaha. ÅÅH dette kommer til å bli så bra, jeg har ikke gledet meg til noe mye på lenge!

Om du vet om en lekker 3-4roms leilighet sentralt i Oslo, med høy standard og god plass så si ifra 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.