TAPEREN I GRUPPEN

REKLAME – Affiliatelinker

HATTHER / JAKKEHER / GENSERHER

DA var innkjøp for SS18 over for dette halvåret! Ikke at jeg kan skryte på meg å ha bidratt noe særlig. Jeg har typ vært den personen i gruppen som får A på innleveringen uten å ha bidratt en dritt. Akkurat som på videregående med andre ord 😉

As we speak sitter jeg med en iskald Heineken i sofaen til June sammen med både henne, Andreas, Mari og Astrid. I kveld kommer en hel gjeng hit på middag, og June har stått på kjøkkenet i flere timer å mekket thaimat til oss. Herregud, det blir en helt nydelig avslutning på uken i Oslo!

3 kommentarer

  1. Hei. kan jeg spør hvor vesken til venninnen din er fra? Den rødbrune 🙂

    1. Julia Nyland

      Just Female:-)

  2. Hva med å skrive litt om vår/sommer moten 2018?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.