EN STOR OVERGANG

REKLAME – AFFILIATELINK

CARDIGANAMERICAN VINTAGE

Åh, så rart det er å være tilbake i leiligheten i Bergen! Har ikke vært her siden midten av desember, og da jeg kom inn døren tidligere i dag ble jeg bare stående å glo ut i luften i noen minutter. Visste liksom ikke helt hva jeg skulle ta meg til. Jeg har vært rundt andre mennesker omtrent konstant de siste tre ukene. Å plutselig være helt alene i en stille leilighet fikk frem blandede følelser. Det var både litt trist, men samtidig skikkelig deilig. Jeg elsker jo egentlig alenetid! Dro likevel innom REGN, og deretter til Ingeborg for å spise middag. Så ikke overgangen ble for stor 😉

Nå skal jeg faktisk legge meg. I morgen er det back to business for real, og jeg har ekstremt mye jobb i ukene som kommer. God natt ♥

4 kommentarer

 1. Hei, hvor har du kjøpt den fine hundesengen fra? 🙂

  1. Julia Nyland

   Heei! Den er kjøpt på en dyrebutikk på Vestkanten Storsenter i Bergen 🙂

 2. Hei! 🙂
  Så fint du har det hjemme! Jeg bare lurte på hvilket kamera du bruker? Kan du «styre det» fra mobilen?

  1. Julia Nyland

   Heei 😀 Jeg bruker både Canon EOS 5D Mark II, og Olympus Pen! Kan styre fra mobilen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.