BARE GOD STEMNING

Ah, Stockholm gir meg så sjukt gode vibber. På flyturen hit satt jeg seriøst bare å lo for meg selv. Jeg tenkte på alle minnene jeg har herfra, spesielt da vi dro hit med NLY Man i desember i fjor. Det var da kallenavnet til Benny, «Bønna», ble funnet på. Haha det er nok ikke så gøy for dere å lese om da dere ikke kjenner oss, men fyfaen jeg ler bare av å skrive dette. Ler av hele turen. For en kaotisk langhelg med alt for mange gode minner. Jeg er helt sikker på at disse dagene ikke blir noe dårligere!

Siden vi landet tidligere i dag har vi egentlig bare vandret litt rundt. Det er pyntet til jul overalt, gatene er fulle av folk og jeg må innrømme jeg har fått skikkelig julestemning! Nå er vi på hotellet, og skal snart ut å spise middag og ta drinks med Nelly-teamet.

Følg gjerne med på snapchat, der oppdaterer jeg litt hyppigere ♥ Du finner meg som «julianyland»!

3 kommentarer

  1. Dette er ikke et sponset opphold, eller?

  2. Hvor er toppen din fra? Helt nydelig!

    1. Julia Nyland

      Det er en kjole fra Gina Tricot <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.