UTBRENT?

Jeg er litt tom for ord om dagen. Jeg har alltid hatt en indre driv som drar meg opp tidlig om morgenen, og får meg til å jobbe hardt. Mens nå er jeg bare helt tom. Bryr meg ikke om jeg står opp klokken syv eller elleve på morgenen. Bryr meg ikke spesielt om noe som helst, egentlig. Klarer ikke helt å forklare det, og vet ikke hva mer jeg kan skrive om det. Umotivert, eller utbrent. Jeg vet ikke. Det er noe som ikke stemmer.

Men, som alt annet går det over. Ingenting er permanent her i livet. Spesielt ikke følelser som dette.

4 kommentarer

 1. I feel you<3 Ta en pust i bakken, se noen julefilmer og sett på flymodus. God.. uhm.. bedring(?) <3

  1. Julia Nyland

   Tusen takk fine Emilie <3

 2. <3

  1. Julia Nyland

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.