PARTYTRUSA PÅ

Lenkene er annonselenker

DRESSJAKKEHER / DRESSBUKSEHER

Spurte nettopp Andreas om hva jeg skulle skrive i dette innlegget, og han mente jeg skulle starte  med «nå er partytrusa på, og jeg drikker øl». Noe som forsåvidt er sant, haha! Nå skal vi straks på julefest med United Influencers, Elle, M51. Kommer nok til å bli veldig gøy 😀 Ville bare vise dere dagens antrekk. Har denne dressen i rosa også, og jeg ELSKER den. Anbefales virkelig!

2 kommentarer

  1. Superfint! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har? føler du har veldig lik kroppsfasong som meg selv, og settet satt helt perfekt på deg!

    1. Julia Nyland

      Jeg har 34 i buksen og 36 i overdelen, men kunne gjerne hatt jakken en størrelse større for en mer oversized look. Elsker dressen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.