VI SKAL ÅPNE NY BUTIKK

DET ER MELDT REGN

23. NOVEMBER

Endelig, endelig, endelig! Herregud så lenge jeg har holdt kjeft om dette. De som kjenner meg vet at hver gang jeg får en god nyhet, eller har noe positivt å fortelle så MÅ jeg få det ut med en gang. Det har med andre ord ikke vært enkelt for meg å holde på en så stor, og ikke minst gøy hemmelighet.

Etter halvannet langt, tøft, krevende og ikke minst GØY år tar vi steget videre å utvider konseptet. Vi i Janne & Julia har bestemt oss for å slå oss sammen (fusjonere) med klesbutikken REGN. Det vil si at vi tar med oss det aller beste fra to sterke konsepter, og slår de sammen til en forhåpentligvis fantastisk butikk! Vi skal ikke fortsette å hete Janne & Julia, men tar med oss navnet «REGN» videre. Dette av flere grunner, én av de er at vi nå kommer til å selge herreklær også. Da passer det seg kanskje ikke å ha en butikk med to damenavn 😉 Haha!

Så ja, vi skal åpne ny butikk! 

Allerede om to uker!

Jeg vil bare si tusen takk til alle som har støttet Janne & Julia de siste årene. Det setter både jeg, Janne, Ingeborg og de andre ansatte helt sykt stor pris på. Men moroa har såvidt startet! Jeg har ikke ord for hvor spent og giret jeg er for det nye REGN-konseptet. Vi kommer til å selge klær fra bl.annet Filippa K, Samsøe Samsøe, Just Female, MOSS Copenhagen, Mads Nørgaard med mer. Klokker fra Daniel Wellington, Harper & Brooks, Mockberg og Triwa. Skjønnhet og interiør fra Ferm Living, Ecoya, Cooee Design, Elde Cosmetics, Maya Water +++++. Så ja, vi kommer til å ha et stort og VELDIG bra utvalg – om jeg skal si det selv ♥ Nettbutikken skal også rebrandes og kommer til å bli mye større og BEDRE.

Nå som katta endelig er ute av sekken kan jeg ta dere med på prosessen bak å bygge en helt ny butikk. Jeg prøver også å filme litt hver dag, og tenkte å lage en videoblogg etter vi har åpnet!

7 kommentarer

 1. Gratulerer så mye! Jeg elsker både Regn og Janne og Julia, så dette blir helt sikkert utrolig bra. Fantastiske varer og ikke minst utrolig god service begge steder. Hilsen Ingeborg

  1. Julia Nyland

   Det er SÅ hyggelig å høre Ingeborg!! <3 Gleder meg til den nye butikken åpner, håper du kommer! Klem

 2. Gratulerer!! Så utrolig flink du er! Ønsker deg masse lykke til videre <3

  1. Julia Nyland

   Tusen tusen takk! <3

 3. Janne er også et guttenavn, da. :———)

 4. Åå, så gøy! Har gått forbi Janne og Julia maaange ganger, men har aldri gått inn. Hahha, er vel mest fordi jeg føler jeg kjenner deg gjennom bloggen, og har vært litt nervøs for at jeg skulle snakket til deg som om jeg kjente deg! Men jeg ser jo at det er en veldig tøysete ting å være nervøs for. Uansett gleder jeg meg SÅ til det åpner, og jeg kommer nok til å være innom titt og stadig! Gleder meg!! <3

  Masse lykke til!

  1. Julia Nyland

   Ååå så moro å høre!! Hadde bare vært koselig om du kom bort for en prat 😀 Håper du kommer mye innom når vi åpner på nytt! Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.