FOR EN START

Fjoh, for en start på dagen! Vi har ryddet ut av lageret på Janne & Julia. Det har nemlig vært okkupert av svære monter, skohyller og generelt drit vi ikke trenger. Jeg har ikke klart å jobbe der på flere måneder siden det har vært så kaos. En ryddefanatiker som meg trives ikke i sånne omgivelser 😉

Okei, nå skal jeg ikke skryte på meg å ha bært alt for tungt. Gutta tok de verste hyllene (opp mot 50kg per stykk, hjelp!), mens jeg tok ting som bobleplast og pappesker. Hahah!

TURTLENECKHER / BUKSEHER / BOOTSHER

ÆÆÆ forresten! Den store nyheten jeg har hintet om i alt for lang tid nå er endelig snart klar til å lanseres. Titt innom bloggen litt senere i dag 😀 Jeg er så JÆVLIG SPENT ÆÆÆÆÆÆÆ GUUUUD!!!

Over til noe helt annet… Jeg har bodd i antrekket over typ hele uken. Buksen er perfekt, turtlenecken er perfekt og bootsene ganske fine de også. Er i et så sykt lite kreativt humør om dagen, og det gjenspeiles både på bloggen og i klesstilen min. Hehe. Snakkes senere!

2 kommentarer

  1. Ååå Julia, du er bare så fin og har verdens kuleste stil!!
    Gleder meg til nyheten, og ønsker deg ellers en flott kveld 🙂

    1. Julia Nyland

      Ååå tusen takk, så god du er <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.