ITS PARTY TIME!

Det gikk nettopp opp for meg at det snart er jul. For meg er det jul i hele november, desember og litt i januar, så dere kan tro jeg ble satt ut da jeg fant ut at det var 7. november allerede. Jeg er med andre ord ingen motstander av at det selges julebrus og pepperkaker i butikken så tidlig. Haha! Det er jo den beste tiden i løpet av året, så hvorfor ikke få den til å vare leeeeeeenge?

KJOLEN FINNER DU HER ♥

Denne tiden er også paljett-tid! I dag har jeg prøvd å tenkt ut antrekk til årets store julefest. Nemlig Nellyfesten, som i år er i Helsinki. Woho! Mer om det senere. Husker dere forresten kjolen over? I fjor hadde jeg den i marineblå, men den ble utsolgt så fort. Nå har den kommet inn igjen, men i år i svart! Den er SÅÅÅ fin, så jeg lurer på om dette blir antrekket for Finland-turen neste helg. Nelly har så sjukt bra utvalg på partykjoler nå, og av erfaring blir de beste utsolgt på et blunk. Under finner du mine favoritter!

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Se, så mye fint! Alle festkjolene finner du HER 😀

6 kommentarer

 1. Hvilken størrelse har du i kjolen? Den du har på deg altså

  1. Julia Nyland

   Jeg har XS i den! 🙂

 2. Hei! Selger du fortsatt teddyjakken fra snapsalget? Hvis du gjør det så er jeg interessert.

  1. Julia Nyland

   Hey! Nei den ble solgt i går, glemte å fjerne den fra story <3

 3. Drysser det veldig mye glitter av den kjolen? Leste en kommentar på nelly om det på en annen farge på den kjolen 🙂

  1. Julia Nyland

   Hei! Nja det drysser litt med en gang, men ikke så mye at det er plagsomt 🙂 Jeg hadde den jo i mørk blå i fjor, og den har jeg vasket i maskinen uten problem, like fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.