PRØVER Å IKKE KLAGE, MEN..

Hei, og god morgen! Herlighet det var deilig å endelig få sove ut i dag. Nå er jeg i Oslo, og kom hit mot alle odds i går. I tillegg til å være smålig hangover etter to sene kvelder i København, har jeg blitt syk i tillegg som bare forsterker jævligheten med ti hakk. Jeg prøver å ikke være en person som klager, meeen i går var ikke en bra dag for meg. Haha! Nå våknet jeg heldigvis uten feber, mens jeg lurer på om jeg har fått en slags betennelse i halsen. Den er helt hoven, og det er nesten umulig å svelge noe som helst. Oi, der klagde jeg visst litt igjen. Sorry!

JAKKE – SAMSØE SAMSØE / TEE – FILIPPA K / DRESSBUKSE – FILIPPA K / SNEAKERS – TIGER OF SWEDEN

Jeg ligger enda i sengen i den nye leiligheten til June og Astrid. Wow altså, den er helt nydelig. Jeg har til og med fått eget soverom! Kanskje jeg skal spørre om jeg kan flytte inn permanent 😉 Hehe neida, jooooda. Tenkte å knipse noen bilder av den litt senere i dag. Nå skal jeg hoppe i dusjen, før jeg må gjøre noen ærender før i kveld.

Ha en stråååålende lørdag!

Husk at dere får -20% avslag på ALT fra NLY Brands med koden “JULIA20“. Flere spurte hvor lenge rabattkoden varte, og det er til og med søndag ♥

2 kommentarer

  1. Har du noen Købentips? Noen bra utesteder osv? 🙂

    1. Julia Nyland

      En superbra resturant med helt fantastisk pizza og drinker er Neighborhood! Der har vi spist begge gangene vi har vært i Køben på innkjøp 🙂 Ellers har vi kun vært på festene arrangert av forskjellige leverandører, og det er på utesteder jeg ikke husker navnet på dessverre. Men Arch har brukt å være bra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.