TIRED BUT HAPPY

Heyyyy fra en veldig sliten Julia! Jeg kunne alltids skrevet at alt er tipp topp i København. Du vet, at disse dagene kun er fylt av fine klær, kjekke gutter, deilige drinker og fantastiske fester. Ja, det er jo sånn. MEN, fy faen så sliten jeg er. I dag har jeg gått rundt som en zombie etter kvelden i går, som endte med tequilashots før vi lå i sjøstjerneposisjon i sofaen med hver vår Mccern-pose med burgere og nuggets. Dette er min fjerde gang på fashion week i København, og det er en av de gøyeste hendelsene i løpet av et år, men samtidig en av de mest utmattende. Haha!

Nå sitter jeg i leiligheten sammen med resten av jentene å drikker litt, før vi skal ut å spise middag med noen leverandører og venner før det er feeeest senere i kveld. Jeg orker ikke engang å tenke på hvordan jeg føler meg i morgen, men den tid – den sorg! Her er et lite bildedryss fra i går, der vi vandret rundt på Revolver (den nest største messen) og var på innkjøp med Asics til Janne & Julia.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.