DAGEN STARTET MED ET DUNK

Dagen min startet med at alarmen ringte klokken 03.00, og i all panikk hoppet jeg opp i sengen uten å skjønne noe som helst. Dessverre for meg, så hadde jeg glemt av jeg overnattet hos Ingeborg som har sengen sin på en hems – så jeg slo hodet midt i taket. Litt av en start på dagen. Heldigvis slapp jeg å slumre!

Nå har vi nettopp sjekket inn i leiligheten vår som vi har booket med Air BnB. Det er en superstor og dødsfin leilighet i sentrum, og vi er skikkelig fornøyd alle sammen. Dette er andre gang jeg bor i en Air BnB på to uker, og herregud så positivt overrasket jeg er. Kommer nok til å bruke det mye på reisene og feriene mine fremover 😀

JAKKE – BY MALENE BIRGER HER / JUMPSUIT – NLY HER / SNEAKERS – TIGER OF SWEDEN HER / KOFFERT – BY MALENE BIRGER HER

Dagens reiseantrekk! Denne jumpsuiten bruker jeg seriøst hele tiden på reiser. Skikkelig myk, og spesielt digg at den ikke strammer noen steder 😉 Selv om vi sto opp midt på natten har dagen gått superfint. Vi koste oss med frokost (og vin haha) på flyet, før vi tok en taxi til leiligheten. Nå venter jeg på at han som eier leiligheten skal svare på hva wifi-passordet er slik at jeg kan jobbe litt. Akkurat nå deler jeg mobilnettet med macen slik at jeg får blogget, men jeg er lite keen på å bruke opp resten av dataen min på annen jobb. Har allerede kjøpt to nye datapakker denne måneden, og det er bare 9. august :))))))

Nå skal jeg prøve å sove en times tid før det smeller for fullt! I dag er vi litt usikker på hvordan vi gjør det siden vi er så slitne, men jeg tipper vi drar en kjapp tur innom både Revolver og CIFF (de store messene), før vi skal på innkjøp med Asics klokken syv. Senere blir det paaaaartyyyy, så det gjelder å være opplagt 😀

Husk at dere får -20% avslag på ALT fra NLY Brands med koden “JULIA20“. Flere spurte hvor lenge rabattkoden varte, og det er til og med søndag ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.