BILDER FRA VORSET

Heeey! Nå kom Andrea nettopp innom med minnekortet fra fredag, med alle bildene vi tok fra Bergensfest. HERREGUD, det var over 500 bilder. Når flere bloggere er sammen står det med andre ord ikke på innsatsen for et blogginnlegg, haha 😉 Siden det er såpass sent nå, og så mange bilder å gå igjennom tenkte jeg å dele noen bilder fra vorset i første omgang. Jeg hadde vel besøk av rundt 10 stykker som tok et par drinker før vi dro videre på konserten. Leiligheten så ikke ut dagen etterpå, haha. Det var vel verdt det, for vi hadde det SÅÅ gøy ♥

♥♥♥♥♥ FINE VENNER!

Jeg viser dere bilder fra festivalen osv litt senere, nå skal jeg se gossip girl før jeg sovner. Snakkes i morgen babes!

3 kommentarer

  1. Gleder meg til å se flere bilder, flott at du koste deg.

  2. du har sååå fin klesstil!!

    1. Julia Nyland

      Åå tusen takk søte deg! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.