KONTORROTTE

Jeg kan virkelig ikke skryte på meg den mest innholdsrike dagen i dag. Det ordet som beskriver meg mest må vel bli kontorrotte. Siden i dag tidlig har jeg vært på kontoret i hele dag å oppdatert salgsprisene på Janne & Julia. Vi har nemlig startet SOMMERSALGET, og har seriøst over halve butikken til helt syke priser. Sjekk ut hele salget her ♥

I dag har jeg på meg bomber fra by Malene Birger (link her), og genser her!

Herreguuud, hodet mitt er helt kake haha. Jeg har seriøst nistirret på en dataskjerm i HELE dag, så akkurat nå klarer jeg ikke å se klart. Skjønner ikke de som klarer å jobbe med tall dag inn og dag ut, all respekt altså!

Nå skal jeg snart stikke fra kontoret. Bikkja må luftes, og jeg må få i meg noe mat! I kveld vet jeg ikke heeelt hva jeg skal enda. Jeg er invitert på fest, samtidig som det frister å ta det helt rolig. Vi får se hva kvelden bringer. Snakkes senere!

3 kommentarer

 1. Kristine

  Hei og god morgen
  Bare ett spørsmål
  Hvordan er det bo på smart hotell i Oslo? Er det like bra som ett vanlig hotell
  Skal vere i Oslo over flere dager så da tenkte vi prøve bo der
  Svar meg gjerne på Mail
  Ha en flott torsdag i regnet

  1. Julia Nyland

   Hei! Smarthotel er akkurat som et vanlig hotell. Superbra frokost, freshe rom og helt fantastisk service. Anbefales 😀

 2. Så flink du har vært. Ønsker deg en kjempefin helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.