GLAD DET ER OVER

God morgen babes! Ååååh endelig søndag, haha. Dette har vært litt av en partyhelg, så nå gleder jeg meg faktisk til mandag og ny uke. Alkohol er virkelig ikke bra for kroppen, så kanskje jeg rett og slett skal kjøre edrusommer 😉 Det er vel typisk å tenke sånn dagen derpå, heheh. Flaks at helgen er over! I går feiret vi Anja som ble 30 år, og herreguuud så flink hun har vært! Det ble servert tre-retters middag, vin, kake og lokalet var pyntet til perfeksjon. Jeg ble skikkelig inspirert til å arrangere en stor bursdag selv neste år. 25 år er vel et jubileum, eller hva?

MORGENKÅPE HER

Jeg har nettopp vært ute en tur med Zara, og vært på butikken å handlet inn litt frokost. Nå sitter jeg på kjøkkenet i morgenkåpe og skal endelig nettshoppe litt. Sommergarderoben trenger litt nyheter, hihi. Vil du at jeg skal vise hva jeg ender opp med å kjøpe etterpå? Husk at du får tilgang til nellysalget før ALLE andre via denne linken, og bruk koden first ♥

3 kommentarer

  1. Jaaa vis oss!

  2. Kjekt å endelig hilse på deg! Ville bare si at du er skikkelig hyggelig og positiv jente! :*

    1. Julia Nyland

      <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.