SLUTT PÅ FORVENTNINGENE

Livet er så utrolig rart egentlig. I sitt eget hode ser man alltid for seg hvordan ting skal bli, mens det sjeldent blir som man forventet. Det er også derfor man ofte blir skuffet. Fordi det som faktisk skjedde ikke sto i stil med det man hadde sett for seg i utgangspunktet. Jeg har bestemt meg for å slutte å ha forventninger i livet mitt, og slutte å tenke igjennom hvordan jeg tror ting kommer til å bli. Før jeg reiste til Oslo var jeg sikker på hvordan disse to dagene kom til å bli. Jeg hadde sett for meg hva vi skulle gjøre, hvor vi skulle være og hva jeg kom til å føle. Dette er jo ikke noe man gjør bevisst, og det ligger vel i alle menneskers natur I guess. Er det ikke mye bedre å bare la ting skje uten å se for seg hvordan det kommer til å bli først?

Den eneste jeg skal ha forventninger til fremover er meg selv. Jeg forventer at jeg skal være en god venn for andre. Jeg forventer at jeg skal jobbe så hardt jeg klarer. Jeg forventer at jeg skal gjøre alt jeg kan for å oppnå mitt potensiale. Sist, men ikke minst forventer jeg at jeg skal være snill mot meg selv og behandle meg selv med respekt. Å forvente hendelser i livet eller handlinger til andre mennesker er noe jeg skal ta som det kommer. På den måten kommer jeg kanskje aldri til å bli skuffet igjen?

JAKKE – CK HER · TEE FILIPPA K HER · JEANS DR DENIM HER · SNEAKERS NLY HER

Jeg har hatt to utrolige fine dager i Oslo, både blitt kjent med nye mennesker og fått nye venner jeg gleder meg til å treffe igjen. Akkurat nå ligger jeg på suiten jeg bor på sammen med Andrea og Anna med morgenkåpe og turban på hodet etter en digg dusj. De to andre ligger fremdeles å sover inne på soverommet, mens jeg våknet av meg selv klokken halv åtte som vanlig. Utrolig irriterende egentlig, jeg forventet jo å sove lenge i dag. Skuff!

I går hadde jeg på meg dette digge antrekket, denim on denim! Jeg elsker denne denimjakken fra Calvin Klein, og ikke minst sneakersene fra Nly. Jeg har forsåvidt størrelse M i jakken og 38 i skoene om noen lurte. Nå får du forresten -25% avslag på alt fra NLY shoes, inkludert skoene mine som du ser på bildet over. Bruk koden «NLYshoes25» i kassen, og utvalget finner du her ♥

9 kommentarer

 1. herreguud så nydelig antrekk! denim og hvitt er alltid fint <3

  1. Julia Nyland

   Tusen takk Silje <3

 2. hei <3 hvordan er skoene å gå med? Behagelige, eller typisk billig-sko hvor man får sjuke gnagsår?

 3. Hvilken størrelse har du i buksene? 🙂

  1. Julia Nyland

   Jeg har 26/26! 😀

 4. Hedda Geck Sevatdal

  Hvilken str har du i jakka? Nydelig!

  1. Julia Nyland

   Jeg har M! 😀

 5. Hvordan er skoene i størrelse?

  1. Julia Nyland

   De er helt normale! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.