ET FORNUFTIG VALG

Er det nå jeg skal skrive #nomakeup? Morgenkåpe HER ♥

GOOOD MORGEN fra nydelige Oslo, og fantastiske The Thief! Jeg og Andrea kom hit i går kveld, og sjekket rett inn på rommet vårt. Vi hadde valget mellom å dra ut å ta drinker, eller ha muncheparty med chips i sengen med paradise hotel på skjermen. Gjett hva vi valgte? Sistnevnte. Det er tyve-åringene sine, det! Neida men seriøst, det var fantastisk å våkne opp uthvilt i dag tidlig (for en gangs skyld). I dag blir en lang dag med mye på agendaen, og da er det kanskje greit å være frisk og rask kontra å ha gammel fylleånde og poser under øynene. Det blir party i kveld, si.

Norsk som jeg er, må jeg selvfølgelig påpeke at i dag skinner solen i Oslo – og det er meldt hele 10 grader. HVOR fantastisk er ikke det? Jeg blir helt klam av tanken, og føler meg nesten litt forelsket fordi jeg er så glad. Lykkerus kalles det kanskje, ikke vet jeg.

Uansett, jeg håper alle får en fin onsdag og at dere er like heldig med været som vi er 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.