RASTLØS SJEL

Et lite funfact om meg: familien min stammer fra tatere. Også kalt sigøynere. Dette er vel og merke langt, langt bak for flere hundre år siden. Tatere er et vandrende folk som ikke holder seg på samme sted lenge, men flytter seg rundt uten å finne et permanent hjem. Kanskje det er derfor jeg alltid er så rastløs og aldri klarer å være hjemme i lengre perioder av gangen. Jeg vil alltid reise, oppleve og gjøre så mye som mulig. Av og til sliter det meg ut, men stort sett gir deg meg ufattelig mye glede. Jeg blir rolig i sjela av å vite at jeg har reiser planlagt, og får panikk om kalenderen min står blank på reisefronten. Kanskje det er en liten sigøyner i meg som aldri kommer til å slå seg til ro. Ikke vet jeg. Per dags dato blir jeg fort lei og rastløs, noe jeg egentlig håper jeg vokser av meg med tiden. Jeg, som alle andre vil jo ha et permanent hjem en gang. Et sted og en by der jeg kan finne roen, uten å alltid måtte tenke «whats next?».

TODAYS ARM CANDY

RINGER HER · ARMBÅND HER · KLOKKE HER

JAKKE – SAMSØE HER · GENSER – SAMSØE HER · BUKSE CHEAP MONDAY HER

Her har dere dagens antrekk, som jeg knipset i all hast før jeg dro i dag tidlig. I går fikk jeg endelig den nye skinnjakken fra Samsøe Samsøe som jeg bestilte rett før helgen. Åh, den er så fin og perfekt. Jeg har alltid letet etter den perfekte skinnjakke, og nå kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har funnet den. LOVE IT!

Akkurat nå er jeg på Janne & Julia, og skal jobbe her noen timer før jeg skal til frisøren. Deretter skal denne tateren sette seg på flyet mot Oslo, der blir jeg til torsdag og skal jobbe sammen med Nelly. Jeg og Andrea skal fronte en skokampanje de har pågående akkurat nå, og vi skal dele en suite på The Thief. Åh, dette kommer til å bli en fantastisk uke!

Akkurat nå har Nelly -20% rabatt på ALT fra NLY Shoes, bruk koden NLYshoes20 i kassen ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.