10 TING DU KAN GJØRE PÅ EN KLEIN SØNDAG

1. Treat yo´self! Kaloriene man spiser på søndager tells ikke. Iallfall ikke i mitt hode. Jeg kan lett trykke i meg både 3-4 og 5000 kcal på en dag som dette, men hvem bryr seg? Mat er jo så deilig! Jeg burde bli flinkere til å handle inn til kleinesøndagen dagen før, fordi jeg orker som regel aldri å bevege meg om jeg er skikkelig hangover. Oftest bestiller jeg junk hjem på døren. Favoritten nå er pizzaen fra Sandviken Pizza og Kebab!

2. Ta med dyna inn i sofaen, og sett på en bra serie. Helst en med mange episoder slik at du kan kose deg hele dagen. Akkurat nå ser jeg på Riverdale på netflix. Enkel ungdomsdrama og lett underholdning. Ellers kan man sette på en god dokumentar, jeg er helt hekta på dokumentarer for tiden nemlig. Noen tips?

3. Ta deg en luftetur. Uansett hvor mye jeg elsker å ligge langflat på søndager, er det ingen hemmelighet at formen ikke blir noe bedre av det. I dag tenkte jeg faktisk å gå en lang tur med Zara, for å se om det hjelper på. Hvis formen bare blir verre av det, vet jeg det til neste søndag. Da kan jeg gjøre som jeg ellers bruker; ikke en dritt :)))

4. Dra på kino! I kveld skal jeg se fifty shades darker sammen med noen venninner. Jeg elsker egentlig å gå på kino om jeg er bakfull, men jeg gjør det nesten aldri. Kanskje det skal bli en fast søndagstradisjon?

5. Ring en venninne eller en kompis. Selv om jeg ikke våknet med skikkelig angst i dag, er det tilfeller der jeg bare vil DØ dagen etter når jeg kommer på alt som ble gjort kvelden før. Den beste medisinen for å bli kvitt angsten er å ringe venner, helst flere etter hverandre og bare spy ut alt det kleine du har gjort. Etter noen gode samtaler er det liksom ikke så farlig lenger.

6. Les en god bok. Personlig er jeg alt for urolig i hodet til å konsentrere meg om noe som helst dagen etter, men siden jeg ikke er så dårlig i dag tenkte jeg kanskje å give it a go! Jeg har lenge hatt lyst til å lese boken «seks» av Suss Svendsen, men har liksom aldri hatt tid. I dag er kanskje dagen for å starte på første kapittel!

7. Inviter på kveldsmat. Åå dette gjorde jeg hele tiden med mine venninner for et par år siden, men nå har vi plutselig sluttet med det. Utrolig rart, siden det var en av mine favoritt-tradisjoner! Finnes det noe bedre enn litt deilige rundstykker og venninneskravling sent en søndagskveld?

8. Spill spill. Hva som helst egentlig. Kanskje det er en deilig forandring til å ligge å dra seg hele søndagen, og faktisk gjøre noe hyggelig som å spille kort?

9. Ha hjemmespa. Uansett hvor tiltak det er om man er litt hangover, så kan faktisk en god dusj, hårkur, ansiktsmaske og en god skrubb gjøre mye for formen og humøret. Selv elsker jeg å ha hjemmespa, og gjør det nesten hver søndagskveld. Skift også sengetøy på sengen, det finnes seriøst ingenting bedre enn å legge seg nydusjet i rent sengetøy 😀

TEE HER

10. Legg deg ned å gi opp livet. Man kan alltids ta det tilbake på mandagsmorran.

7 kommentarer

  1. Julia Nyland

   <3

 1. Kunne du laget en liten Bergen guide med restauranter, kafeer og Evt utesteder (både ID18 og 20+) 😀

 2. Hvilke dokumentarer kan du anbefale?:)

  1. Julia Nyland

   I det siste har jeg sett endel dokumentarer om mat, faktisk! Food Choicer, Cowspiracy osv. Det finnes mange på netflix, sykt interessant 😀

 3. 11. jobbe :< haha
  oooh, jeg elsker riverdale, jughead <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.