«HVOR FÅR DU ENERGIEN FRA?»

I dag er jeg på plass bak kassen i min kjære butikk Janne & Julia, og skal prøve å yte så god service jeg kan frem til klokken fem. Håper så mange som mulig kommer innom for å si hei ♥

GENSERHER / BUKSEHER / BOOTSHER

Jeg får ofte spørsmål av vennene mine hvordan jeg klarer å holde hjulene i gang. Ofte jobber jeg fra jeg står opp til jeg går å legger meg med enten blogg eller butikk, og jeg har aldri tid til å ligge å se serier en hel kveld for eksempel som jeg kunne gjøre tidligere. Det går i ett sett, og det merker jeg selv også. Det kan bli litt mye til tider, og det var jo derfor jeg fikk «knekken» og magesåret i starten av desember. Jeg burde kanskje lære av det og senke tempo litt nå, men neida! Hehe. Samtidig er det noe med å jobbe for seg selv som gir meg all energien. Jeg hadde aldri orket å stå på så mye om jeg hadde gjort det for noen andre enn meg selv. Misforstå meg rett. Jeg er jo ikke alene om dette.

Det er sannhet i det man sier, at om man jobber med noe man elsker trenger man ikke jobbe resten av sitt liv. Det er akkurat slik jeg føler det nå. At selv om jeg omtrent alltid har noe å gjøre så er det liksom bare som å drive på med en gøy hobby. Det gjør meg ingenting å være «på» fra ni om morgenen til elleve på kvelden.

Så vet dere det, hehe. I kveld skal jeg derimot ta meg friiii! Så fort jeg stenger butikken skal jeg møte Jonas, og vi skal hjem til meg for å preppe til kveldens middagsparty. I kveld står helstekt indrefilet med mye digg tilbehør på menyen, og jeg gleder meg til en kveld full av kvalitetstid med menneskene jeg liker best 😀

2 kommentarer

  1. Hvordan fikk du påvist magesår? hvordan gikk det over? medisiner? hva slags?

    1. Julia Nyland

      Hos legen etter jeg hadde et anfall. Det går ikke over av seg selv såvidt jeg vet, akkurat nå går jeg på nøytraliserende medisiner.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.