POSITIV TENKING

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / VESKEHER / SUNNIESHER

Helluuu babes, da var det helg igjen! Jeg er litt sånn halvredusert etter i går, men det er så verdt det. Jeg fikk middagsbesøk av June, Jonas og Eline, noe som selvfølgelig førte til rødvinsoverload etter maten (når skal jeg lære at man ikke skal kjøpe rødvinskartong?) og en spontan tur på byen. Vi var på Parken, som er et skikkelig kult sted her i Bergen. Det åpnet i høst, og byen trengte virkelig en bar som det! Jeg som har bodd her i tre år, og omtrent alltid har dratt på de samme stedene begynner å bli litt lei. Nå er partyspiriten min tilbake, hehe.

Ellers må jeg bare si at livet er skikkelig bra om dagen. Jeg våkner hver eneste dag med et smil om munnen, og jeg er bare skikkelig lykkelig. Det er rart hvordan livet fungerer altså. Hvordan man har oppturer og nedturer. Jeg syns det er skikkelig fint, egentlig. For jeg vet om jeg har en dårlig periode, at den ikke kommer til å vare for alltid. Som regel er livet skikkelig bra, og jeg tror at positiv tenking er nøkkelen til alt. Man kan utrette så utrolig mye om man bare har rett innstilling og ser løsninger i stedet for problemer. Det er noe jeg tror flere burde tenke på.

Ellers ønsker jeg alle en finfin fredag, vi snakkezzzz senere!

4 kommentarer

 1. Kjempekult med antrekksbilder, men er det lov å ønske seg litt flere vinkler..? 🙂 Her var det 8 forholdsvis like bilder, jeg syns det hadde vært kult å sett klærne fra andre vinkler også, og kanskje litt mer detaljer? Bare ett tips 🙂 God helg!

  1. Julia Nyland

   Tusen takk for tilbakemelding, det skal jeg absolutt bli flinkere til 😀

 2. Fine Julia <3 Var en fantastisk kveld, og så hyggelig å se deg igjen igjen!

  1. Julia Nyland

   Takk det samme verdens beste June <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.