den dagen igjen

God morgen! Da var det mandag igjen, grusomt hvor fort helgen flyr. Hvor ble den av? En ting som gjorde denne starten på uka ganske grei, var at jeg våknet til første alarm i dag tidlig. Ingen slumring, men rett opp. Det skjer faktisk oftere og oftere med meg for tiden, og jeg har en innvendig bønn om at jeg skal klare å stå opp på første alarmslag hver eneste dag. Tenk så mye lettere hverdagen blir. Om man må stå opp klokken seks, så står man faktisk opp klokken seks, og ikke klokken halv syv, slik jeg pleier å gjøre.  I dag starter jeg faktisk på jobb klokken syv, så her er det bare å helle innpå med kaffe´n. Jeg hater jo kaffe. Så vi får se hvor lenge jeg holder meg våken uten å måtte drikke det. 
Jakke – Topshop, Genser – BikBok, Jeans – Acne, Boots – DinSko Helgen har vært et spisemaraton av drittmat uten like, så nå gleder jeg meg til å starte igjen med sunne vaner. Lov å kose seg en gang iblandt! Dessverre koser jeg meg litt for ofte, og den éne dagen jeg skal spise usunt blir fort til den éne uka. Vel vel. Jeg har ikke blitt løftet ut av soverommet av en heisekran enda, så jeg har vel enda litt å gå på.  Ha en fin mandag! Prøv iallefall så godt dere kan.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.